Potvrda upisa u prvi razred

Zaprimanje upisnica i dodatne dokumentacije (liječnička svjedodžba medicine rada ili potvrda obiteljskog liječnika) obavljat će se u Školi od 27. do 29. srpnja 2020. u vremenu od 10 do 16 sati u uredu psihologinje na prvome katu zgrade. Navedeni dokumenti mogu se donijeti osobno u Školu ili dostaviti elektroničkim putem (skenirano ili slikano) na adresu: upisi.bis@gmail.com.

Upisnica se ispisuje iz sustava NISpuSŠ, a potrebno ju je dopuniti podacima o izbornim predmetima (Etika ili Vjeronauk), te ju trebaju potpisati učenik i roditelj/skrbnik.

Upisnicu i liječničku svjedodžbu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati
Učenik koji u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavlja školi najkasnije do kraja prvoga polugodišta prvoga razreda.

Učenik koji upisuje program obrazovanja za vezane obrte nije dužan dostaviti sklopljen ugovor o naukovanju prilikom potvrde upisa, već do kraja prvoga polugodišta.