OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./21.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./21.

Dragi učenici i roditelji,

želimo vam sretan početak školske 2020./21. godine. Zbog epidemije COVID-19, godina pred nama bit će izazovna i drugačija od prijašnjih, no vjerujemo da ćemo svi biti odgovorni i pridržavati se propisanih mjera i preporuka za rad, štiteći tako svoje i zdravlje drugih.

Nastava u novoj školskoj godini počinje u školi u ponedjeljak 7. rujna 2020. u poslijepodnevnoj smjeni.

Učenici u školu dolaze kako slijedi:

  • učenici prvih razreda u 14:00 sati,
  • učenici drugih razreda u 14:30 sati,
  • učenici trećih razreda u 15:00 sati.

Na ulazu će učenike dočekati njihovi razrednici te ih povesti u učionice. Prvi nastavni dan održat će se tri školska sata u trajanju od 40 minuta.

Kako bismo poštovali epidemiološke mjere i preporuke, svi učenici i nastavnici naše škole ulaze u zgradu na južnom ulazu (https://sbs-ioz.hr/wp-content/uploads/2020/09/Ulaz-u-školu.jpg) te se trebaju pridržavati preporuka o fizičkoj distanci, pranju i dezinfekciji ruku te nošenju zaštitnih maski za lice. Molimo učenike da prvi nastavni dan u školu donesu svoje zaštitne maske.

U prilogu objavljujemo Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja te molimo učenike i roditelje da ih pročitaju. Škola će također izraditi svoj Protokol koji uključuje upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19.

https://sbs-ioz.hr/wp-content/uploads/2020/09/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf