Početak nastave u drugom polugodištu

Početak nastave u drugom polugodištu

Dragi roditelji i učenici,

dana 11. siječnja 2021. Župan Primorsko-goranske županije donio je Odluku o provedbi nastave za učenike srednjih škola prema modelu C (nastava na daljinu) u razdoblju od 18. do 29. siječnja 2021.

Za vrijeme odvijanja online nastave učenici su obavezni pratiti nastavu u učionicama preko Google Classrooma u realnom vremenu prema rasporedu sati (od 18. do 22. siječnja u prijepodnevnoj smjeni, a od 25. do 29. siječnja u poslijepodnevnoj smjeni). To znači da učenici prema rasporedu sati trebaju biti prijavljeni u učionicu i pratiti nastavu. Ukoliko se učenik u navedenom vremenu ne prijavi, smatrat će se da je izostao s nastave te će se izostanak bilježiti u e-Dnevnik.

Školska praktična nastava i dalje će se odvijati u školskim radionicama, a vanjska praksa kod obrtnika. Učenici koji su inače smješteni u učeničkom domu, u navedenom periodu nastave na daljinu neće biti u domu, pa vanjsku praktičnu nastavu mogu obavljati u mjestu stanovanja. Ukoliko su u mogućnosti zbog prijevoza, mogu doći na školsku praktičnu nastavu u školske radionice, a ako nisu, školsku praktičnu nastavu pratit će online.

Raspored održavanja praktične nastave (za period online nastave) je u prilogu https://sbs-ioz.hr/wp-content/uploads/2021/01/ŠKOLSKA-PRAKSA-online.pdf

Također, objavljen je novi raspored sati na https://sbs-ioz.hr/raspored-sati/ U ponedjeljak 18. siječnja krećemo s jutarnjom smjenom.

Želimo vam uspješan početak drugog polugodišta!